Kalas-helg!

Så då var Viktor 10år...jösses vad fort det går!!! Vi rivstartade helgen med kalas i fredags...LHC kalas. Det skulle bli mat, och så match mellan LHC-Frölunda på TV och mycket snacks till det så klart. Jisses vilken hejjarklack vi hade där hemma!
 
Ledsen för den dåliga bildkvalitén..men kolla in den här klacken :-)
 
 
Anders och jag hade såklart också våra LHC tröjor på...och Leo gick runt med en LHC halsduk när gästerna kom och njöt av uppmärksamheten:
 
 
Nej, det var ingen vanlig fredagskväll inte tycktes Leo tänka...lillhusse verkade ha klonat sig och det fanns ingen plats alls i soffan för Leo att fläka ut sig på...så han satte sig helt enkelt på en stol istället och spanade in grabbarna och dess hejjarramsor.
 
Det där var som sagt bara början på helgen...vi fortsatte sedan Hockeyträningar, släktkalas på lördagen för att fira Viktor, simskola, Viktor och Vincent var bjudna på varsina kalas på söndagen, presentinköp inför kalas...ja, lite städning däremellan och såklart promenader med Leo inbakat i allt det här plus lite annat smått och gott...ja, vi somnade ovaggade på söndag-kväll kan jag säga :D
 
//Anna
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback