Söndagspromenad

I dag har vi varit ute och gått tillsammans med Nikki och Pias husse och matte längs Göta Kanal. Vi gick till Bergs slussar där vi fikade innan vi styrde kosan hem igen. I tre timmar var vi ute, och Olga orkade inte ens lyfta på huvudet när vi sen skulle åka ut en liten sväng...så hon fick vara hemma och sova...härligt med trötta bullar :-)
B?sta kompisar

Olga och Pia bara måste brottas lite med jämna mellanrum...det är ju så kul!

Bada!

Hela kanalen finns till förfogande men nej då, man bara måste trängas på samma kvadratmeter.

Pia och Nikki

Här har vi skönheterna, båda med tunga meriter...Nikki är mamma till den tik som blev bästa tik på Svenska Bullterrierklubbens Open show! Dessutom blev dottern bästa svenskfödda och bästa färgade tik...och ett specialpris för bästa huvud fick hon också. Pia är i särklass en av sveriges bästa gyttjebrottare, hon förvandlade Olga till ett träsktroll förra söndagspromenaden vi tog (då kameran tyvärr var hemma) och jag trodde aldrig jag skulle få se Olga vit igen, haha. Så det är både med stolthet och lite mallighet som Olga hänger med dessa töser på promenad!

Husse och Olga pausar

Husse och Olga väntar in oss andra genom att ta en liten paus.

Fikadax!

Fikapaus! Nikki och Pias husse delar snällt med sig av sin muffins. OBS! En varning utfärdas, försök ej detta på egen hand om du inte är både vältränad och har ett starkt psyke...på ett ögonblick kan tre till synes fromma töser förvandla en fika paus till kallabalik...och med tanke på närheten till kanalen så är det här ganska vågat, haha.

image15

Pia och våran Viktor har ett gott öga till varandra..."här Pia ser du en  maskros förstår du..."

" Åhh...sa du maskros...coolt....ge mig den...snäääällla!

image16

Tjejmaffian

Hej då tjejer, vi ses snart igen....

Det var lite bilder det från vår trevliga förmiddag längs Göta Kanal....och Olga är trött än...

image17

//Matte Anna

Frukost inklusive massage

Frukost inklusive massage

Snacka om att det är härligt med helg...man kan sova länge, så länge man nu får med två barn i huset....alltså ända till 07:15...om man har tur....man kan sen äta frukost i lugn och ro...så lugnt och rofyllt det nu går med två barn och en bullterrier....men nu för tiden är allt annat än kaos klassat som lugn och ro...eftersom vi nu har sänkt kraven ganska rejält på lugn och ro så räknar vi nu utspilld mjölk (kan var orsakat av både barn eller Olga), kastade mackor till en enligt barnen svältande Olga, stulna mackor av en Olga som är övertygad om att hon är på väg att dö av svält, en Olga som försöker tackla barnen ur kökssoffan för att nå bättre, två barn som med gemensam kraft brottar ner Olga från kökssoffan...som lugn och ro.... kanske inte lugn...men i alla fall kaos under kontroll...och så länge det är under kontroll så får man vara nöjd. Sen gillar Olga dom stressfria mornarna...då kan man ju få sig lite massage efter frukosten i husses knä om man har tur....det händer liksom inte lika ofta en måndagmorgon till exempel...och ju närmare näsan är det ätbara desto lyckligare är våran Olga.

/Matte Anna