Midsommar igen!

Så har vi firat midsommar igen :-) Förra midsommar ute i Bjärka Säby så var Leo en liten skrutt på 3 månader lite drygt, känns avlägset nu :-). Vi hade ett kanondygn med god mat, trevligt umgänge och ett kvälls/nattdopp till Leo och barnens stora förtjusning. Leo hoppade från bryggan...inga graciösa dyk direkt utan kliv rakt ut för att sjunka som en sten innan han kom upp till ytan igen och började simma runt alla...hur lycklig som helst. Tyvärr finns inga bilder därifrån...måste bli bättre att fota!
 
Här är dock en nytagen bild på den "lurvige"...Leo sittandes på en stol vid köksbordet, en riktig favoritplats.
 
 
Nästa gång ska jag återkomma med lite härliga bad-bilder istället :-)
 
/Anna
 
 

Underbar helg!

Nu var det visst längesedan vi uppdaterade här..och in helgen fanns det ingen möjlighet till det heller...då befann vi oss i skogarna utanför Karlsborg, ingen mobiltäckning där inte. Men Sååå härligt vi har haft det. Husvagnen parkerade vi utanför våran släktings stuga och stugan lånade mamma och pappa + våra grannar från tiden i Söderhamn.
En mycket trevlig och avkopplande helg har vi haft. Leo har njutit i fulla drag och varit ute i princip hela dagarna.
 
Hitta hunden på den här bilden om ni kan ;)
 
 
Slappat i gräset har han också gjort...samtidigt som han hade lite koll på omgivningarna. Bara några 100 meter från vår husvagn matades vildsvin och jägaren som också försökte hålla ner beståndet av dessa berättade att det fanns mycket vildsvin i skogarna...även Lo och Varg. Vildsvinen hade tydligen varit bara 50 m bort från vår husvagn en natt så det är klart att Leo hade mycket dofter att hålla reda på...
 
 
...vilket efter 4 dagar hade gjort honom så trött så trött....så bilresan hem märktes han inte mycket av kan jag säga:
 
 
//Anna