Sportlov!

Nu är vi hemma igen efter en härlig vecka i Lofsdalen! Ungarna gillar verkligen det här med skidåkning, och Vincent lärde sig åka alldeles själv och dom sista dagarna susade han ner för backarna så ingen hann med...
 
 
Leo verkar också nöjd med semesterveckan! Mycket kul har han hunnit med. För det första så räcker det ju med att det finns snö så är livet kul..
 
Sen hade han dessutom en kompis, Dixie,  som kom och hälsade på hemma hos oss ett par kvällar, och en kväll var vi hemma hos Dixie...Lycka att ha någon att jaga eller att bli jagad av...eller tampas med om leksakerna!
 
 
Eftermiddagarna var också toppen...då ersattes promenaden mot skidåkning...när selen kom fram visste Leo vad som var på gång och stod otåligt och väntade på husse:
 
 
Äntligen på väg!!
 
 
Sen är det ju något med den där fjäll-luften...man blir såååå trött efter en dag ute...
 
 
Sover gott i mattes knä:
 
 
Som sagt, härlig vecka!!!!
 
//Matte Anna

Viltspår!

Här kommer lite bilder från i höstas, när vi var på avslutningen av valpkursen och fick testa på viltspår. Jätteläskigt tyckte Leo att det var...men också lite spännande...så det var helt klart med skräckblandad förtjusning han tog på sig uppgiften. Det här var i slutet av oktober, så han var ju bara 7 månader lite drygt.
 
Matte...det luktar någonting här..
 
 
Läskigt! Måste spana lite och se vad det gömmer sig för odjur där borta..
 
 
Nyfikenheten tar överhand, odjuret ska finnas...matte får försöka hänga med där bak.
 
Hittat!
 
 
/Anna