Bästisar!!

Thea och Olga har verkligen blivit ett team. Thea har växt på sig och nu vid 4 års ålder är hon en perfekt lill-matte åt Olga som har lugnat ner sig...så dom har båda växt till sig och växt ihop tiill bästisar. I lördags lekte dom tillsammans i säkert ett par timmar och en lek gick ut på att ( jag tjuvlyssnade när Thea förklarade reglerna för Olga) Thea skulle räkna till tre och sen skulle dom se vem som snabbast kunde krypa ner i Vincents ligginsats till barnvagnen (Vincent befann sig på betryggande avstånd). Olga var med på noterna, hon trodde nog att dom gemensamt skulle leta efter och dela på Theas lördagsgodispåse...

Ett....två....tre, kör!!!!Thea kämpar på...men det verkar som tyngd slår smidighet i det här fallet...Thea ser sig besegrad...Och Olga ser sig som en vinnare......och vinnaren får som pris njuta av sängen en stund...och bli ordentligt nerbäddad...Men bästisar delar med sig och det gör även Olga.Sen var det två trötta tjejer som låg framför teven en bra stund och kollade på Bollibompa...
Sommaren är slut...

och nu har vi tid att uppdatera bloggen igen :-). Nu var det ohyggligt länge sedan sist...Kan meddela att vi alla mår fint och har haft en härlig sommar. Olga har fullt upp med att hålla koll på oss alla...vi är ju en stor familj nu, och hon ser till att försöka utnyttja alla tvåbenta syskon så gått det går.

Vincent har fått världens coolaste gåstol och Olga ser lite avundsjuk ut....Men vänta lite...nu når du ju...där ja, precis bakom framför örat...lite till vänster...ahh härligtRuggiga mornar som ju kommer allt oftare nu, händer det att vi tänder en brasa i kaminen...barnen älskar att dra fram sina små fotöljer för att sitta där en stund och mysa...men det går inte att lämna sin plats för då är Olga där...och hon flyttar inte på sig i första taget!

Vi har också hunnit döpa Vincent...och nu vet jag inte hur många av våra släktingar eller vänner som läser våran blogg...men TACK till er alla för en trevlig dag och ett lyckat dop...och tack till Anette för den fina solosången!!Sen har Olga varit på sin årliga semestervistelse på det trevliga hundpensionatet Karstorps utanför Norrköping och haft det bra...och vi passade på att ta en semestervecka på Mallis,Lillebror njöt han med och tyckte det var skönt att slippa kläderna i värmen.Dom stora barnen busade loss på bamseklubben.Eller svalkade sig i poolen.Veckan gick alldeles för fort och när det var dax att åka hem kom Bamse och vinkade hej då.Men nu är vi tillbaka i vardagen och det är inte fy skam det heller :-)

//Anna