Goldenpromenad!

I går träffade vi andra medlemmar i Goldenklubben, man anordnade gemensam promenad på flera håll i länet och vi anslöt oss till promenaden i Borensberg. Härligt väder och trevligt sällskap. Vi hade varit ute på förmiddagspromenad jag och Leo, sen efter lunch åkte vi till Borensberg för promenad och när vi kom hem var vi ute i trädgården och röjde...dagen tog fullständigt slut på Leo och han sov gott hela kvällen och hela natten sen!
Leo vänder baksidan till här på bilden men visst kan ni ana hur mysigt vi hade det :D
 
 
/Anna

Hur mycket päls kan man ha?

Jösses...vad Leo fäller...pälsen rasar av känns det som och lika mycket finns kvar...förstår inte den ekvationen.
 
Igår gjorde Anders en investering...Furminator inhandlades. Det var helt galet vad päls vi fick bort med den...så nu med mycket av den lösa underullen borta så ser pälsen jätteglansing och fin ut,,,men det finns mer hår kvar...som lossnar...i stora tussar...men nu hoppas vi att Furminatior ska minska dammsugningen till två gånger om dagen...
 
 
För övrigt så gör vi oss just nu redo för en "Golden-promenad" i Borensberg, anordnad av Goldenklubben, där vi med Golden ska träffas för en gemensam promenad och fika i solen! Ska bli trevligt. Återkommer med lite bilder därifrån senare!
 
Ha en härlig söndag!
//Anna

Röntgad!

I dag har vi varit iväg och röntgat höftleder och armbågar på Leo. Passade samtidigt på att vaccinera honom...och väga honom...kan tro vi har varit på BVC. Fast 33kg tung är ju ingen bebis direkt.
Stackars Leo är fortfarande små-groggy efter det lugnande han fick i förmiddags. 
Han verkade ha glömt att man gör bäst i att lägga sig ner när man ska sova. Halvt ute och halvt inne stod han här hemma och sov...
 
 
Innan han slutligen ramlade ihop i en hög...
 
Innan poletten äntligen trillade ner och han kom på hur man använder sig av täcken och kuddar som bäst...speciellt nu när han verkar känna sig lite bakis så var det väldigt gött att få lägga huvudet på kudden.
 
 
Sen måste jag få avsluta med att skryta lite över honom...eller snarare berömma honom. Han är HELT fantastisk att ha med sig!! Sitter lugnt vid mitt ben i väntrummet...går och luktar lite på alla fodersäckar som var staplade inom räckhåll för att sedan lägga sig ner vid mig och lugnt ligga och kika på vad som händer...nytt ställe och hundratals spännande dofter till trots. Inget ont om Olga, vi älskade henne, MEN ett högst troligt scenario hade varit att hon hade hunnit bita hål i tre fodersäckar, vält en soffa, försökt hitta en katt att äta upp, fått sin matte att svettas och bli högröd innan det hade blivit våran tur...för att då med största sannorlikhet charma brallorna av veterinären medans jag försökte städa upp i väntrummet så gott det gick..
Min Leo håller mitt blodtryck på en lite jämnare nivå om man säger så :D