Vincent 1 år!

Så har då vår lille plutt gått och blivit 1 år! Tänk vad fort det går...tur att man själv inte blir äldre i samma takt ;-)
Lite bilder från den stora dagen:


Nya kläder dagen till ära...gissa vem som hade köpt dom :-)Har har Thea varit framme och fotat mej och Vincent.Hela skaran samlad men en av dom roliga presenterna Vincent fick.Olga sover i solen...hon lägger sig där solen strålar in som mest genom fönstren och ligger och gosar.
Denna gång blev det i soffan som ju egentligen är förbjuden...men det var ju där solen var säger Olga till sitt försvar.Riktig lycka....fick för några veckor sedan sina första par skor och kan nu vara ute och upptäcka världen!

Hlsn/Anna

Söt Bulle

Hittade den här You Tube filmen på Aftonbladet, en miniatyr bullterrier som kan säga "mamma"...vilken söting!

http://www.youtube.com/watch?v=2ajHK5bMPvE

//Anna

Stor bebis, liten bebis och Olga vill ha bebis...

Pust...Olga är mitt i höglöpet och har det jobbigt...hon vill göra bebisar och bjuder ut sig till allt och alla...piper och är olycklig. Det är mest Vincent som är föremål för hennes uppvaktning och jag håller på att bli tokig på henne...måtte detta gå över snart!!! Till och med dammsugaren som det i vanliga fall ska bitas och slitas i är helt accepterad för tillfället...Ahh...där ja...lite mer till vänster..härligt!

Vincent går och går och går...tänk vad kul det är när man har lärt sig den konsten...och helt otroligt nog så blir vår lilla kille 1 år om bara 9 dagar....Vårat lilla charmtroll!Sen har vi fått en till kusin också, den 13/2 föddes Tim...så nu har Max blivit stolt storebror!

Max och Thea poserar inför kameran.


//Anna

Dåligt med uppdatering

Det är dåligt med uppdateringar för tillfället...hemdatorn har kraschat så det är när maken kan ta hem jobbdatorn det finns chans att surfa...och då är det mycket som ska kollas av :-)
Så när datorn är lagad ska jag skärpa mig...
//Anna