Midsommar gick som en dans!

Så, då har det varit midsommar igen...Leos första. Vi tog med oss husvagnen ut till Fam Torneby för att fira hos dom på landet.
Det skulle bli premiär för Leo att sova i husvagn och dessutom skulle det bli spännande att se hur det skulle gå  med allt.
Värdparet mindes nog allt för väl den midsommar för 4 år sedan då Olga var 2 år...jösses säger jag bara utan att gå in på några detaljer.
Med Olga i säkert förvar på världens bästa hunpensionat åkte vi andra iväg.
Leo skötte sig hur bra som helst! Vi var 11 vuxna och 9 barn till lunch...vi kom precis lagom till att hinna koppla loss vagnen och sen sätta oss till bords. Leo släppte vi lös och det var inga problem alls för honom att hålla sig på tomten. Snacka om skillnad mot vår lilla skrutt Olga! Leo fick massor med beröm över hur bra han skötte sig!!

Leo står på kö för att kolla in husvagnen:Lunch i solen innan det skulle bli dax att åka traktor och vagn ner till Bjärka Säby slott för att dansa kring stången.Leo hade inga problem med att åka traktor och vagn, men att dansa kring stången struntade vi i både Leo och jag :-) Vi satt och slappade i stället.

Fanns till Leos stora förtjusning massor av sand han fick gräva i...Sen fanns det sand som matte tyckte han kunde låta bli...Det var inga problem för honom att lägga sig ner och sova när han blev trött..trots allt nytt och allt folk.I husvagnen sov han som en stock...trots ösregn som smattrade på taket på natten. Men han sov i sängen med husse och mig hela natten...det har han aldrig gjort förut..men gott verkade han sova i alla fall.Det kommer nog gå alla tiders att husvagns-semestra med våran Kung Leo i sommar!!//Matte Anna

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback