Minisemester i Mariestad

Helgen har varit härlig. Vi tog premiärtur för säsongen med husvagnen och det bar av till Mariestad. Dessutom skulle vi ju på söndagen ställa ut Leo i Lidköping vilket jag haft lite ångest för...pälsen hans har rasat och han har sett mer "ranglig" ut än någonsin.
 
Leo njöt av semestern. Ute nästan hela dagarna och massor av nya intryck och promenadvägar. Här på väg in till Mariestad:
 
 
Och här sitter han och spanar ut över torget:
 
 
Här sitter han och har lite husvagnsspan...trevligt med dörrar som kan öppnas halvvägs tyckte både vi och Leo...ända tills Leo hoppade över dörren som ingenting...änderna som guppade i vattenbrynet blev för lockande...och sen var han tvungen att springa fram till två Tollare och visa sig stursk. Så det fick bli antingen inne eller ute på "tomten" i lina som gällde...men det gick lika bra det. Han gillade att ligga och spana på allt folk i rörelse.
Utställningen idag gick bra, trots taskiga förberedelser där vi fick springa in till ringen och precis hann vara på plats till vår tur. Som misstänkt är han fortfarande lite ranglig jämfört med andra hanar, men det ska vi bättra på. TACK till uppfödare Kicki för alla goda råd, du är helt suverän och vi är så glada att ha en hund från Manfuls! Tack också till Kickis kompis Sofia för snabbtrimningen av Leo och gott godis att använda inne i ringen!!!  Nu ska Leo äta och träna sig till lite muskler. Måste vara som musik för öronen som hund att få höra att man måste äta mer...att man ser lite för smal ut...det skulle ju vara musik för mina öron också när jag tänkter efter...fast föga troligt att man får höra det någon gång :-)
Just nu märker vi inte av Leo alls...bara hör hans djupa andetag...helt slut efter helgen och dagens alla intryck och aktiviteter lär han nog inte vakna mer ikväll.
 
 
Så godnatt från oss!!
//Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback