Leos nya jobb!

Leo är ju faktiskt snart 1 1/2 år...låt säga att första hundåret motsvarar ca 14 människoår och så är det ungefär 7 år per människoår sen...då är han i 20 års åldern nu och det är dax att skaffa jobb!
Dels så ska han bli våran golf hund. Husse och Viktor har redan sina gröna kort, och vi övriga i familjen håller på att skaffa oss...hoppas det ska gå vägen.
Leo har fått en jättefin klövjeväska nu som han ska bära på golfbanan...så han vet att han jobbar. Han får väl bära lite extra boll, eller våra vattenflaskor. Så nu övar vi i trädgården. Väskan på och så får man sitta/stanna kvar när matte puttar eller hämtar boll och så kommer matte tillbaka med en godbit och beröm, och så går vi en sväng till nästa boll...
Inga problem för Leo inte, han är såå duktig och bryr sig inte det minsta om golfbollar. Han kommer bli perfekt att ha med ute på golfbanan!
 
Sen så har han fått ett nytt jobb sedan ett par veckor tillbaka, och det är att vara Peggys övervakare...
 

Peggy, döpt efter hemma frun i våra värsta år, är vår självgående dammsugare som man måste hålla ett litet öga på tycker Leo :-)
 
Sen är han ju familjens clown också, en entertainer av hög klass som bjuder på många härliga skratt :D
 
 
//Matte Anna

Vi är tillbaka!!!

Längesedan sist...och det beror på den fantastiska sommar vi haft. Vi har varit offline...avkopplade...solandes och badandes...och haft det alldeles perfekt. Tror vår Leo är väldigt nöjd med semestern han med. Som vi för övrigt förlängde lite med att ta med barnen och hunden på en överraskningsutflykt i lördags. Till Astrid Lindgrens Värld bar det av. Så nu har Leo både hälsat på Karlsson på taken och rastats i Mattis skogen bland annat :D
 
Husvagnshunden. visst ser han ut att trivas rätt så bra!
 
 
Han gillade att sitta utanför vagnen och riktigt spana på allt spännande som hände, alla människor och hundar som gick förbi.
 
 
De få gånger vädret var lite sämre, eller på kvällarna så gick det alla tiders att spana även från förtältet:
 
 
Perfekt strand hittade vi också med bra träd som gav skugga åt Leo.
 
 
Här sippas det lite rosé tillsammans med matte...Leo ser rätt så törstig ut han med...
 
 
En favoritsysselsättning han har är helt klart att följa med ut i skogen och plocka svamp. Han hittar alltid gyttja att rulla sig i och har fullt sjå att hålla koll på alla...och han älskar det verkligen! Sen däckar han...helst ute på altanen och sover sött...lääänge:
 
 
Hoppas ni andra haft en lika härlig sommar som vi!!
 
//Matte Anna