Glad Påsk!!!!

Vi njuter av att vara lediga och även om värmen lyser med sin fråvaro så är det i alla fall klarblå himmel och sol ute vilket är riktigt härligt!
Jag, Thea och Leo tog en sväng ut till Klubbarps hundklubb idag för där skulle det 10:00 vara påskaktiviteter.
Nu var ju inte vi klara till 10:00...utan var ute på klubben strax före 12:00...vi tänkte ju att aktiviteterna skulle vara från 10:00 och framåt. Inte en endaste kotte var därute...inte ett spår av någon heller. Men vad gjorde väl det...dofterna fanns och Leo var lycklig. Vi hade hela "Jogga-dogga banan" för oss själva...skogsslingan där man stannar vid stationer och gör olika övningar. Hela appellplan till vårat förfogande...agillity banan, Safari-slingan med massa kul saker att klättra på, krypa under och utforska.
Om vi hade kul? Det kan ni hoppa upp och fånga en snöboll på att vi hade....
" Kommer ni...jag vill kolla här borta också!!" Lillmatte Thea och jag hann knappt med i svängarna...här har vi inte ens hunnit knäppa av honom kopplet :-D
 
 
Här har ni bästisarna...kan lova att dom busade runt ute på klubben.
 
Och väl hemma så övervakade dom när pappa/husse skulle till och grilla burgare. Kompisar som dom är så såg ju Thea till att det fanns en stol ute till Leo också...och där satt dom och väntade på lunch.
 
 
Nu ska vi ut i finvädret och njuta av solen igen! Hoppas det går hårt åt snön för nu vill vi ha vår!!!
 
//Anna
 

Kommentarer
Postat av: Lisbeth Berglund

Härliga bilder

2013-04-01 @ 10:38:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback