Minisemester

Vilken helg vi har haft! Viktor skulle spela hockeycup i Skövde...så vi passade på att låna en släktings stuga som ligger mitt ute i skogen i princip. Några hus finns där allt, varav det närmsta tillhör min morbror.
Så på fredagen hann vi träffa morbror + fru litegrann innan det var dax att krypa till sängs och ladda inför hockeyn.
Eftersom första matchen var 08:00 så åkte Anders och Viktor iväg först och sen kom Anders och hämtade oss andra till matcherna som var mitt på dagen. Innan vi åkte tog Anders och Leo och gick "mösa-rundan" där dom stötte på en jägare som både visade Vildsvins-spår och Lo-spår...spännande dofter för Leo!
Vi hann sen se en match innan lunchuppehållet på ett par timmar. Då tog jag Leo på promenad..han var nämligen med oss och hade fått sitta i bilen en stund. Vi hittade en perfekt promenadväg och dessutom en lekhage för hundar...där lekte han med en Golden, mellanpincher, jackrussel och en blandras bland annat. Snacka om att ha skoj :-D
Mycket trött fick han sen sova en stund i bilen igen medans vi tittade på semifinal och finaler där LHC tog hem hela cupen! Man kom både 1:a och 2:a och var så lyckliga över att få två pokaler med sig hem!!!
På kvällen var vi hos min morbror igen där Leo skötte sig exemplariskt..trots doften av två katter, men det brydde han sig inte om. Likaså fick han följa med och titta på fåren dom har, det var också spännande. Han låg där och kikade mellan spjälorna och försökte med tassen skrapa åt sig lite får-skit...haha. Men inget skäll eller rädsla för fåren alls...bara glad som vanligt!
Likadant när vi hälsade på min mormor på söndagen skötte han sig helt fantastiskt, eftersom hon bor på vårdboende tänkte vi att det kunde bli lite "läskigt" med rullstolar och annat...han är ju lite i "spök-åldern" och kan plötsligt få för sig att saker kan vara läskiga..men inte...han satt med huvudet i mormors knä och lät sig matas..många bullar och kakor blev det för Leo den eftermiddagen :D
 
Väl hemma igen var det en TRÖTT Leo...men han skulle allt vara med när Viktor gjorde sina läxor...
 
 
...det var visst svårt att övervaka från golvet så han gick helt enkelt upp på stolen och satt sig:
 
 
Sen sov han i våran säng hela natten utan att röra sig en tum...nöjd och trött efter helgens äventyr!
 
//Anna
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback