Gott nytt år!!!

Så har vi då skålat ut 2012 och välkomnat 2013. Vi summerar 2012 till ett väldigt bra år, det mest ledsamma under 2012 var ju så klart att Olga lämnade oss och vi saknar henne och tänker mycket på henne!
Till det positiva med 2012 hör ju så klart Leo! Han var självklart med och firade in det nya året...jag var lite orolig över hur han skulle reagera på raketer och smällare. Men se det hade jag inte behövt vara. Jag tänkte stanna inne med honom på 12-slaget, men när alla andra gick ut hade inte han någon lust att vara kvar inne med bara mig...så vi gick ut vi med. Raketer brydde han sig inte alls om!!! Han bara trivdes med att alla var ute mitt i natten och att alla barnen var med ut och var glada och tjoade :D Han hade inte alls någon lust att gå in med mig utan skulle prompt stanna ute till siste man. Jätteskönt att han inte var det minsta påverkad av raketer eller att det small!!
 
Glad hund som väntar på att något kul ska hända:
 
Fast så här såg han ut mest hela nyårsdagen...lika slö som övriga familjen:
 
 
Bland det roligaste som finns är ju att brottas...barnen är ju liksom ingen match längre nu när Leo växt sig ganska så stor..näää, nu får man smyga sig på husse när han sitter i soffan istället...gärna lägga hela sin tyngd på husses nacke...för då får han kämpa en stund:
 
 
Men husse brukar vinna tillslut...Leo tycker det är lika kul varje gång :D
 
 
V i har fått höra från flera håll nu att många tycker Leo blivit så stor. Vi har nog inte riktigt hållt med..när han kurar ihop sig i ett soffhörn så ser han inte alls så stor ut och känns fortfarande ganska så pluttig...men igår när Anders och Leo var ute hade dom mött en 15 månaders Golden, en hane, och Leo var ganska så rejält mycket större...och när jag såg honom bre ut sig i går så insåg även jag att han nog ändå är rätt så stor..och ser man honom så här tvärs över barnen så ser han ju ut som en bjässe:
 
//Matte Anna
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback