6 månader!

I tisdags blev Leo 6 månader! Tänk vad tiden går fort...och vad mycket som händer på bara ett halvår. Kolla in bilderna nedan...exakt ett halvår mellan :-)
 
 
Från en liten hjälplös korv till en snart tonåring och helt galen valp full i bus!!!!!!
 
 
Han har sina små egenheter. I går tyckte Anders att "Korpen" hade varit ett bättre namn på Leo...Olga tyckte vi stundtals att hon borde hetat "Norpan" istället...tänk Korpen och Norpan...Namnen kommer från deras stöldbegär...Olga var expert på att sno mat...lärde sig att "tackla" ungarna så dom "råkade tappa" det dom höll i händerna och då var det fritt fram att sno enligt Olga.
Leo snor saker...och dessa ska bäras ut i trädgården...leksaker, skålar, toapapper, tidningar, bestick, kläder, skor och fjärrkontroller kan hittas i en hög i våran trädgård. Allt som går att strimla har dessutom strimlats.
Nåja, det som är kul med någon som gillar att bära saker och ting är ju att det går att utnyttja...jag ska försöka lära honom att städa upp efter sig tänkte jag..men det kan nog ta ett tag. Däremot så följer han gärna med mig ut till brevlådan på morgonen och hämtar tidningen, den springer han glatt in med till husse och byter mot en godbit. Gosig är han också...Olga kunde ju ligga i sängen och sova på armen en hel natt om hon fick...men det blir nog lite varmt för Leo. Däremot så vill han gärna ligga mellan oss eller på husses arm en stund  när vi lägger oss, innan han sen går ner och lägger sig på golvet och sover...hur söt som helst :-)
 
Matte/Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback