Härlig helg!

Vi har hunnit med massor i helgen, både nödvändigheter och trevlig samvaro. I lördagskväll var vi hemma hos goda vänner och åt god mat och hade det trevligt. Leo var hos Anders syster och familj då parets dotter, som vi skulle till, är så hundrädd att det var enklast om inte Leo var med.
Hundvakten har själva en hund, en energisk och söt Scnauzer som gärna leker länge och mycket...i kombination med en vild och energisk unghund som inte tackar nej till lek så kan jag ju tänka mig att det var high-life :-D
Vid halv elva fick vi ett samtal om att det vore bra om vi hämtade upp Leo...då satt dom på varsin sida om en dörr (åtskillda för att inte riva huset antagligen) och pep efter varanndra...ett högst troligen irriterande ljud..
Anders gick och hämtade Leo och tog med honom till våra bekanta där han slocknade på köksgolvet omedelbums och gjorde inte ett väsen av sig...så dottern märkte inte ens av att det var hund i huset :)
 
Promenaden hem blev sen...ungarna cyklade och Vincent stackarn var så trött att han inte kunde cykla rakt...men alla hade vi haft en trevlig kväll så det fick det vara värt. Leo brukar ju springa lös när vi är i skogen och på andra lämpliga ställen, men nu när klockan var slagen sen så kunde han gå lös genom villaområdena också...risken att vi skulle springa på någon var ju inte så stor. Jösses så kul man kan ha...vid skolans fotbollsplan hittade han längdgropen...en stor sandlåda i hans ögon, där for han runt som ett jihu! Nästan hemma tar vi en genväg...bäcksvart...så vi ser inte Leo men hör honom när han plötsligt brakar igenom grannens redskapsskjul...då har han fått upp ett spår och far runt med näsan i marken...in på nästa grannes tomt som har rörelsestyrd utebelysning...som Leo tände upp i ett huj. Tur som sagt att grannskapet sov...
 
Söndagen ägnades åt trädgårdsfix, vilket tog i princip hela dagen. Leo njöt av att hela gänget spenderade dagen i trädgården och han sprang och snodde pinnar och löv vi försökte få ordning på...lite nya hål hann han gräva upp i trädgården också.
 
Men vad sägs om det här kortet...snacka om stilig, han ser precis ut som en sån Golden jag drömt om!!! Man kan knappt tro att det är en valp på 7 månader när han gör sig så här majestätisk :-)
 
Han ser ut som en bjässe när han är själv på kort så där...men riktigt så stor är han inte...det kan man se när matte är med på kortet...då ser han plötsligt ganska liten ut...haha.
 
Ligga i gräset och spana på allt som händer är hans grej.
 
När kvällen väl kom gjorde han precis som vi andra...sjönk ihop i soffan, nöjda och belåtna med helgen.
 
 
//Anna
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback