Terrorist??Javisst!!

I morse vaknade jag kl.05:00...och nej, det var inte självmant. Det var en vit liten sak som placerat sig på mitt ansikte och höll på att ömsom pussa mig ömsom smaka på mig med vassa valptänder. Jätteglad och jättepigg!!! Hur han lyckas komma upp i sängen kan nog bara han själv svara på!

Sin vakna tid idag har han sen ägnat mest åt att verkligen terrorisera Olga. Vilken tur för Leo att hon är en tålmodig bullterrier...som dessutom verkar ha en sanslöst hög smärttröskel.
Det har hängts i öron och kinder tills hon blir helt röd, dessutom passar han på att ge henne ett tjuvnyp i baken när han kommer åt...och snor tuggben ifrån henne helt ogenerat! Det är nog tur för vår lille Leo att även Olga verkar tycka att han är väldigt söt.

Men ibland när hon tröttnar så buffar hon omkull honom och ställer sig över honom och trycker ner sin stora mage över honom så han inte kommer nån vart...då blir han skapligt sur :-)

Olga kopplar greppet:Leo blir sur när han får se sig besegrad..men kan ändå inte ge sig utan ger allt han har:Lika sur blir han när matte kommer och stoppar terrorn :-) Så idag på kvällen fick det bli en liten promenad runt kvarteret för att trötta ut liten vild valp. Det blev så klart mest i mattes famn, men med ett halsband runt halsen, mycket att se på och lukta på, samt lite promenad i koppel gjorde honom väldigt väldigt trött....vilket både Olga och jag ikväll är mycket tacksamma för, haha.Men allt som oftast så är han väldigt rar och mysig...ett kort som detta hade aldrig gått att ta av Olga då hon var 9 veckor gammal...på grund av att barnen inte förrän typ 3 år senare vågade börja vara i närheten av henne ;-)Dessutom är vi otroligt imponerade över hur pass rumsren han redan är!! Inte många olyckor här inte, han visar att han vill ut och ute gör han det han ska! Dessutom börjar han redan förstå "sitt"!! Helt otroligt!!!

Världens bästa valp helt enkelt!

//Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback