Vincent 1 år!

Så har då vår lille plutt gått och blivit 1 år! Tänk vad fort det går...tur att man själv inte blir äldre i samma takt ;-)
Lite bilder från den stora dagen:


Nya kläder dagen till ära...gissa vem som hade köpt dom :-)Har har Thea varit framme och fotat mej och Vincent.Hela skaran samlad men en av dom roliga presenterna Vincent fick.Olga sover i solen...hon lägger sig där solen strålar in som mest genom fönstren och ligger och gosar.
Denna gång blev det i soffan som ju egentligen är förbjuden...men det var ju där solen var säger Olga till sitt försvar.Riktig lycka....fick för några veckor sedan sina första par skor och kan nu vara ute och upptäcka världen!

Hlsn/Anna

Kommentarer
Postat av: BOB

Grattis syrran på 3-års dagen önskar Bob

Postat av: sandra

grattis lille vincent!Harry har det bra! Han trivs bra verkar det som! känns konstigt, men bra att han hamnat så nära oss och så!Skönt att man kan komma och hälsa på honom när man vill!Puss från oss i götet

2009-05-20 @ 14:07:29
URL: http://sandraochanders.webblogg.se/
Postat av: Jessica

Hej, så söt Olga är, det är jag som är matte till lilla Ellen som du hittade på min mammas blogg. Kul att se hur moster ser ut, dom verkar vara väldigt lika till sättet. Goa och underbara som bara en bulle kan va =) Ha det gott i solen

2009-07-06 @ 23:08:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback