I väntan på Leo!

Nu måste vi ta och skaka liv i våran gamla blogg. Det är ju kul, i alla fall för egen del, att kunna gå tillbaka och se vad som hänt. Det är ju som en levande dagbok och det är med skräckblandad förtjusning jag ser hur mycket större barnen blivit...

Det mest fantastiska just nu är (något som Olga är helt ovetandes om) att vi väntar tillökning. Leo, 5 veckor på söndag, flyttar hem till oss om 29 dagar (vem sa något om att vi räknar ner?! :-) Så därför måste bloggen komma till liv igen, Olga får dela med sig av den till Leo. Leo kommer från
Manfuls kennel där vi var och hälsade på honom i söndags. Då var han 4 veckor:

Leo 4 veckor

Kan man bli sötare?Trött liten valp...


Olga, som är bäst på att vara just Olga....kan inte beskyllas för att bidra till ett aktivt hundliv (om man inte räknar in sporten det är att få henne gå längre än till brevlådan regninga dagar). Nä, hon gillar att vara med men inte deltaga aktivt om man säger så...och motion i organiserade former (jaga själv går bra) uppskattas ICKE!
Barnen har också fått en lite sne uppfattning om hur det är att ha hund med Olga som måttstock :-) Alla har nu sina egna drömmar och önskemål...(Olga kommer självklart vara med på ett hörn hon med!)! Nästa sommar/höst vill Thea gå en Agillity kurs. Viktor tycker vi ska lära honom leta kantareller, husse vill ha en löpar-kompis och jag vill apportera med Leo, köra viltspår och åka på utställningar och annat kul!

MEN först ska han bara få bli vuxen och växa i lugn och ro...lära känna oss och förhoppningsvis när han är vuxen sen uppskatta alla tokigheter vi hittar på :-)
Vi är ett helt gäng som längtar efter honom i alla fall!!

//Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback